Het schrijf lab

Hoe zorg je voor een comfortabele badkamer?

De badkamer is een belangrijke plek in huis. Hier breng je veel tijd door, dus het is belangrijk dat deze ruimte aangenaam is. Een goede manier om dit te bereiken, is door gebruik te maken van de juiste attributen. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken. In deze blog geven we een aantal tips om een badkamer zo comfortabel mogelijk te maken. 

Lekker ontspannen in een losstaand bad

Een losstaand bad is niet aan een muur bevestigd en staat vrij in de kamer. Het bad wordt meestal in het midden van de ruimte geplaatst. Een losstaand bad heeft een luxe uitstraling en is perfect voor een grote badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een losstaand bad zonder pootjes, of kies voor een losstaand bad in een klassieke stijl. Douche concurrent heeft een zeer breed assortiment aan losstaande baden beschikbaar.

Materiaal

Een losstaand bad, ofwel een vrijstaand bad, is beschikbaar in verschillende materialen. Hierbij kun je denken aan een losstaand bad van acryl, resin of Solid Surface. Een bad van acryl voelt lekker warm aan, en zorgt er bovendien voor dat het water langer warm blijft. Daarnaast kan vuil zich moeilijk vestigen, waardoor een losstaand bad van acryl makkelijk is in onderhoud. Een losstaan bad van Solid Surface kan ook een goede optie zijn. Solid Surface is een naadloos en porievrij materiaal. Dit betekent dat vuil zich niet tussen de kleine openingen van het materiaal gaan vestigen. Het is tenslotte van groot belang dat het onderhoud van een losstaand bad makkelijk is. 

Een badkamer krukje

Als je niet veel ruimte hebt in je badkamer, is een badkamer krukje een ideale oplossing. Het geeft je extra zitplek en bied je tegelijkertijd een plek om je handdoek of washandje neer te leggen. Bovendien is het ook een stijlvolle toevoeging aan elke badkamer. Krukjes zijn er in allerlei verschillende soorten en maten, dus er is vast wel eentje dat perfect bij jouw badkamer past! Ben je op zoek naar een badkamer krukje? Een douchekruk is ook zeer handig wanneer je slecht ter been bent en niet lang kunt staan. Hierdoor kun je altijd ontspannen en genieten van een lekkere douche. 

Douche concurrent heeft een zeer groot assortiment aan badkamer krukjes beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een inklapbare douchekruk. Hierdoor zorg je ervoor dat de kruk niemand in de weg staat. Maar je kunt ook gaan voor een verstelbare douchekruk of douchestoel. Je kunt de kruk dan eenvoudig verstellen zodat je altijd comfortabel plaats kunt nemen in de douche.