Verhalenbundels | Het Schrijflab

 Verhalen uit Het Schrijflab 2019

HS verhalenbundel cover 2019.jpg

De korte verhalen in deze bundel smaken naar meer. Verhalen uit Het Schrijflab 2019 verrast en verlokt je de bladzijde om te slaan. Liefde, bedrog, angst, ambitie, geweld, macht en overspel, niets gaan de schrijvers uit hun weg. Hun verhalen, geschikt in een kleurrijke ruiker, intrigeren, zijn wonderlijk en rijk aan fantasie. Het ene verhaal vertelt over de strijd van een kudde olifanten, het andere over een jongen en zijn ooms relaas over zijn werk aan de Birma-spoorweg en de bevrijding. In weer andere verhalen komt een ‘zangeresje’ te laat op een afspraak met de fotograaf, kan een weduwe haar zoon niet missen, eindigt een wandeltocht boven de poolcirkel met de ontdekking van een lied, snuffelt een meisje stiekem in een la en heeft een Hollandse een twist met haar buurman in de Abruzzen. 

Verhalen uit Het Schrijflab 2019: een bundel voor de echte lezer om van te genieten, in te bladeren en verhalen met elkaar te vergelijken. Een bundel voor de liefhebber van het korte verhaal, de lezer die houdt van afwisseling en zijn literaire papillen graag met smaak op de proef laat stellen.

De auteurs ontwikkelden hun schrijven met begeleiding (workshops, cursussen, coaching) van schrijfdocent Koos van den Kerkhof bij Het Schrijflab: 
Harry Smith, Paul Braamberg, Peter den Hollander, Tel Liane, Fons Wijers, Betty Bollmann, Elly Glerum, Madeleine Manche, Hein van der Hoeven, Els Zax, Lida Calis, Mieke Smits, Hanjo de Kuiper.

Verhalen uit het Schrijflab 2019, prijs € 9,95, kun je bestellen bij Uitgeverij Shinz: http://www.shinz.nl/