OVER HET SCHRIJFLAB

Het Schrijflab is een ambulant schrijfcentrum. Het biedt schrijfworkshops van een dag aan op locatie. Workshops in de genres proza en poëzie.

Docent creatief schrijven Koos van den Kerkhof richt zich,  in de workshops, op beginnende schrijvers  en schrijvers die willen publiceren of reeds publiceren.

Buiten de workshops op locatie kunnen schrijvers bij Het Schrijflab in de toekomst kiezen voor een online schrijfcursus. Een praktische oplossing voor mensen die graag het schrijven willen ontwikkelen en bijvoorbeeld als expat in het buitenland verblijven.

Naast de workshops biedt Het Schrijflab bedrijven en instellingen de kans een cursus op maat te organiseren. Cursusinhoud, opbouw, opdrachten en logistiek worden volledig verzorgd door docent Koos van den Kerkhof.

Schrijvers die publicatie voorbereiden van een artikel, roman, gedichtenbundel of boek in een specifiek genre kunnen voor begeleiding terecht bij Het Schrijflab. De eerste stap naar begeleiding kan in de vorm van een schrijversspreekuur plaatsvinden. Intensievere vormen van schrijf- en manuscriptbegeleiding kunnen eveneens: schrijfcoaching, manuscriptontwikkeling en redactie.

 

Vraag hier de nieuwsbrief aan: info@hetschrijflab.nl